egyéb szolgáltatások –
minden igényt kielégít

Vannak területei a kertnek, amelyek tisztítása és ápolása speciális eszközöket vagy szereket igényelnek, máskülönben sok időt és energiát követelnek a kert gondozójától.

kertgondozás debrecen

ereszcsatorna tisztítás

Ilyen az ereszcsatorna-tisztítás, amely különösen ősszel okoz fejfájást a házak lakóinak, de a tavaszi virágzás és a kertek egyébként kedvelt kis lakói is előidézhetnek váratlan problémákat. Ki hinné, hogy a vidáman csiripelő kismadarak akár kellemes otthonnak is láthatják az ereszcsatornát? Máskor meg a madárürülék a baj forrása, vagy egy túl közel álló fa virágai és levelei. Kérje az ereszcsatorna-tisztítást kiegészítő szolgáltatásként a kertgondozás mellé, vagy önállóan, mindenképp gyors és szakszerű munkát kap!

kertgondozás debrecen

térkőtisztítás

Ahány ember annyiféle elképzelés létezik az ideális kertről. Van, aki a virágos kerteket kedveli örökké pompázó színes virágokkal. Más a szabályosság ellen lázadó angol kertet látja szépnek, vagy a mediterrán kertek szertelen vidámságát és a természetes anyagok harmonikus párosítását részesíti előnyben. Azonban egy közös e kertekben, hogy előfordulnak szegélyek, járdák, térkővel kirakott felületek. Ezek tisztításához magasnyomású mosó a legideálisabb, ezért csapatunk is ezt használ a térkőtisztításhoz, s hogy a térkő szép és időtálló is maradjon neki megfelelő vegyszerekkel le is ápoljuk, ezzel visszanyerve a térkő fényességét.

sírkőtisztítás

sírkőtisztítás

A temetőben járva szeretteink sírjánál, gyakorta ötlik szemünkbe valaha szebb napokat is látott síremlék. Gyakran előfordul, hogy már nincs, aki gondozza a sírt, így azt egyre jobban marja az időjárás. Akadnak sírok, melyek nagy gonddal vannak beültetve szép virágokkal, pázsittal, de maga a sírkő egyre kopottabb, piszkosabb. Ám ezek a síkövek is tökéletesen megtisztíthatóak magasnyomású mosóval, eltüntethetőek a foltok, az időjárás nyomai, sőt a megfelelő vegyszerekkel javítani tudunk a sírkő időállásán, állapotán és fényességén is. Kérje szakértő segítségünket a sírkőtisztításhoz Hajdú – Bihar megye és Szabolcs – Szatmár – Bereg megye területén!

parlagfű irtás

parlagfű irtás

A parlagfű erősen allergén, amivel az emberek jelentős részének okoz kellemtelen allergiás tüneteket tavasztól egészen az első fagyok beálltáig. Ezek után nem csoda, hogy a parlagfű irtása jogszabályban rögzített kötelessége mindenkinek. Amíg a kisebb kertekben még kezelhető a parlagfű megjelenése gyomlálással, a nagyobb területeken, mint a parkok vagy a szántóföldek, már csak a kaszálás nyújt hatékony megoldást. Igaz, egy kaszálás nem oldja meg a problémát végleg, ám 2 -3 kaszálás megakadályozza a parlagfű kifejlődését és virágzást az egész szezonban. Ha szeretne gyorsan megszabadulni a parlagfűtől, de túl nagy a kert vagy csak nincs rá ideje, kérje tőlünk a parlagfűirtást!

Kérjen árajánlatot!

[Maximális fájlméret: 10MB]

Az Árk Garden az Árk Csoport tagja. Minden jog fenntartva. © Árk Csoport Kft.

Webdesign: Veronet - Szöveg: Sikerszöveg