ÁRK GARDEN

KERTTERVEZÉS-KERTGONDOZÁS MESTERFOKON!

 

A kert kialakítása és a kertgondozás olyan akár az emberi kapcsolatok, mint például a szerelem. Sok időt, még több energiát, annál is több szeretetet igényel. Már ifjú diákként olyan kivételes helyzetben találtam magam, hogy egy kedves, idős házaspártól leshettem el a kertépítés és a kertgondozás minden apró fortélyát, a szakirodalom aprólékos ismeretétől a virágok szeretetéig. Az elmúlt 16 évben, mindamellett, hogy elsajátítottam a kertészmérnöki tudást, hasznos és releváns ismeretekre tettem szert a haszon és dísznövények garmadájának területén is.

Eme gazdag tudást használom fel minden egyes kerttervezés és kertépítés alkalmával, arra törekedve, hogy olyan szemet és lelket gyönyörködtető kert épüljön, amely egyszerre lehet az elmélyült pihenés és a nevetéstől hangos családi mulatságok színtere. Az elmúlt évek alatt kialakított kiváló partnerkapcsolataimnak hála a kertépítés és a kertgondozás során is a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel, legyen szó termőtalajról, gyepszőnyegről, kerti tóról vagy szépen formázható, egészséges sövényről. Sőt, garantáltan a legprofesszionálisabb öntözőrendszerek gondoskodnak a mindig zöld fű, a gyümölcstől roskadozó fák és a gazdag színekben pompázó virágok látványáról.

Habár szerény személyemben ismerhetik meg a vállalkozás főkertészét, valójában egy összeszokott, sok éves tapasztalattal rendelkező, szakértő csapat dolgozik a kertépítés, kertrendezés és a kertgondozás minden fázisában azon, hogy az Ön által megálmodott kert életre kelljen. E csapat minden tagja szerteágazó tudással rendelkezik a kertrendezés és kertgondozás terén is, így akár egy kerti tó is helyet kaphat álmai kertjében.

Hogy hol vállaljuk álomkertek tervezését, kialakítását és gondozását?

Hajdú-Bihar megyében és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye teljes területén!

MIÉRT MI?

– ingyenes helyszíni felmérés és konzultáció garantálja, hogy azt kapja, amit vár,

– rugalmasan, gyorsan, hatékonyan és szakértelemmel végzünk minden egyes kertépítési és kertgondozási munkálatot,

– csakis a legjobb alapanyagokkal dolgozunk,

– sosem hagyunk magunk után gazdátlanul kallódó zöldhulladékot,

– a munkálatok végeztével a levágott fűszálaktól és más zöldhulladéktól a járdát és egyéb udvarrészeket is megtisztítjuk,

– szaktudásunkat rendszeresen vagy akár alkalmanként is igénybe veheti.

Hogy hol vállaljuk álomkertek tervezését, kialakítását és gondozását?

Higgye el, hogy a szomszédok és ismerősök által irigyelt kert nem álom, csupán olyan szakértő csapatot kell választania, akik tudásuk mellett szívüket-lelküket beleadják a kertépítés minden mozzanatába, mert pont úgy rajonganak a szép kertért, mint Ön!

Kérjen árajánlatot most!