zöldhulladék elszállítás –

a környezettudatos kertgondozás

Egy kerttulajdonosnak nem mondunk újat azzal, hogy a tavasz a kertépítés és kertgondozás egyik legaktívabb időszaka. Ilyenkor a télen magunkban érlelt terveket elkezdjük szépen megvalósítani, egy kicsit átalakítunk itt, egy kicsit változtatunk ott. Vagy teljesen újragondoljuk az egész kertet. A végeredmény egy gyönyörű kert és több – kevesebb zöldhulladék.

A tikkasztó nyári napok pedig másról sem szólnak, mint a locsolásról és a fűnyírás monoton óráiról, ami persze megint csak hulladékkal jár, amit jó lenne valahogyan eltűntetni. Az ősz talán az egyik legkriminálisabb időszak zöldhulladék tekintetében, hiszen az ilyenkor gyakorta zsákszámra összegyűjtött falevél sem tárolható sokáig a kert egyik szegletében. A zöldhulladék égetése pedig rendkívül megterheli a környezetet, szennyezi a levegőt.

Akárhogy is, a kertépítés és a kertgondozás sok zöldhulladékkal jár, ami nem maradhat szétszórva vagy halomba gyűjtve a kert valamely eldugott részében. A kertépítés során a sok egymásra épülő munkafolyamat legvégén, amikor minden egyes tuja, virágágyás, gyeptégla, térkő és szegély a helyére talált, elgondolkodva állunk a keletkezett hulladék mellett, ezzel most mit is tegyek. A legideálisabb persze az lenne, ha komposztálni tudnánk, de erre a legtöbbször se hely nincs a szép kertben, sem ideje a kerti munkák után a tulajdonosoknak. Amennyiben az ÁRK Garden szaktudását veszi igénybe kertje kialakításakor vagy átalakításakor, a zöldhulladék elszállítása miatt nem kell fájjon a feje, hiszen mi sosem hagyunk magunk után semmilyen hulladékot. Elszállítunk minden, a kertépítés fázisai során keletkezett zöldhulladékot és úgy adjuk át Önnek az igényei, elképzelése alapján kialakított kertet, hogy azt Önnek már csak élveznie kelljen!

Azonban, ha csupán a zöldhulladék elszállításban tudunk Önnek segíteni, akkor is bátran keressen minket, s mi gondoskodunk a zöldhulladék szakszerű elszállításáról és környezetkímélő komposztálásáról is. Ne haragítsa magára a szomszédait erős, kellemetlen szagú füstfelhőt eregető zöldhulladék égetésével..

Inkább kérjen megbízható, hozzáértő, gyors segítséget, hisz az ÁRK Garden csapata elérhető Hajdú – Bihar megyében és Szabolcs – Szatmár – Bereg megye egész területén.

zöldhulladék elszállítás
Kérjen árajánlatot!

[Maximális fájlméret: 10MB]