ipari fűnyírás –
amikor nagyban kell gondolkodni

A nagyobb vállalatok és ipari parkok arculatának részét képezi az a közvetlen környezet, amelyben az alkalmazottaik nap – nap után dolgoznak, ahol az üzlettársakat, partnereket és megrendelőket fogadják. Természetesen ez nem csupán a belső enteriőrre értendő, hanem az épület külső környezetére is. Márpedig egy ipari komplexum több száz négyzetmétertől a több ezer négyzetméterig bármekkora lehet, így a hozzá tartózó park is hasonló méretekkel rendelkezik. Ide bizony nem elegendő a fűkasza vagy a családi házak kertjeiben profi módon helytálló fűnyíró!

Az ipari méretek ipari erőt és hatékonyságot kívánnak meg, ezért az ipari fűnyíráshoz és parkgondozáshoz mi egy többfunkciós Brill fűnyírótraktort vetünk be.

Miért nélkülözhetetlen a többfunkciós fűnyírótraktor?

– mert ipari méretekben verhetetlen,

– mert gyors és hatékony,

– mert precíz, egyenletes gyepfelületet alakít ki,

– mert számtalan funkciójával számtalan igényt elégít ki.

Az ÁRK Garden új csúcstechnikájú traktora rendkívül hatékony, gyors! Akár a 7000 négyzetméteres parkokat is meghódítja!

ipari fűnyírás

A másik kedvenc gépezetünk az Avant alternáló kasza, mely kiegészítve a Brill fűnyírótraktorral valódi csodát tesz a sövényekkel és élőkerítésekkel!

Hogy mit tud az Avant alternáló kasza?

– Oldalra helyezett kaszájának köszönhetően egyenletes vágja a füvet, sövényt, szénát, élőkerítést – egyszerűen verhetetlen minden terepen!

– A fordítóművel lehetővé vált a fokozatmentes vágási szög állítás, így a rézsűk sem maradnak gondozatlanul!

– A védőlemezek alátámasztást és stabilitást nyújtanak, ez garantálja a szép vágási eredményt – mert a hatékonyság mellett a látványos végeredmény is fontos!

– Rugós mechanizmusa megvédi a kaszát az útjába kerülő tárgyaktól, hiszen tereptárgynak ütközve a kaszát bezárja – a gép és a kertben, parkban elhelyezett díszek is biztonságban vannak!

Az ÁRK Garden család új tagjával immár a családi kertek mellett, cégek és ipari parkok számára is szakszerű parkgondozást vállalunk!

Legújabb professzionális partnerünk az Avant szárazó, mely az Avant család sokrétű tagja.

Hogy miért szeretjük ezt a kemény legényt?

– mert még a 20 milliméter törzsátmérőjű bokrokkal is könnyedén elbánik,

– mert a spirál vonalban elhelyezett késsel olyan hatékony vágást produkálnak, hogy még a vegyes vegetáció sem jelent akadályt számára,

– mert az előre – hátra szabadon mozgó eszközök precíz és hatékony vágási eredményt hoznak,

– mert az 1200 – 1500 milliméteres vágószélesség azt jelenti, az ipari területeket is gyorsan széppé és rendezetté lehet varázsolni!

Az ÁRK Garden új családtagjával csapatunk az ipari nagyságú zöld területek karbantartásában is gyors segítséget nyújt.

Kérjen árajánlatot!

[Maximális fájlméret: 10MB]