ipari fűnyírás –

amikor nagyban kell gondolkodni

 

A nagyobb vállalatok és ipari parkok arculatának részét képezi az a közvetlen környezet, amelyben az alkalmazottaik nap – nap után dolgoznak, ahol az üzlettársakat, partnereket és megrendelőket fogadják. Természetesen ez nem csupán a belső enteriőrre értendő, hanem az épület külső környezetére is.

Márpedig egy ipari komplexum több száz négyzetmétertől a több ezer négyzetméterig bármekkora lehet, így a hozzá tartózó park is hasonló méretekkel rendelkezik. Ide bizony nem elegendő a fűkasza vagy a családi házak kertjeiben profi módon helytálló fűnyíró! Az ipari méretek ipari erőt és hatékonyságot kívánnak meg, ezért az ipari fűnyíráshoz és parkgondozáshoz mi egy több funkciós Brill fűnyírótraktort vetünk be. Ez a csúcstechnikájú traktor rendkívül hatékony, gyors és akár a 7000 négyzetméteres parkokat is meghódítja!

Miért nélkülözhetetlen a több funkciós fűnyírótraktor?

– mert ipari méretekben verhetetlen,

– mert gyors és hatékony,

– mert precíz, egyenletes gyepfelületet alakít ki,

– mert számtalan funkciójával számtalan igényt elégít ki.

A másik kedvenc gépezetünk az Avant alternáló kasza, amely kiegészítve a Brill fűnyírótraktort valódi csodát tesz a sövényekkel és élőkerítésekkel!

Hogy mit tud az Avant alternáló kasza?

– Oldalra helyezett kaszájának köszönhetően egyenletes vágja a füvet, sövényt, szénát, élőkerítést – egyszerűen verhetetlen minden terepen!

– A fordítóművel lehetővé vált a fokozatmentes vágási szög állítás, így a rézsűk sem maradnak gondozatlanul!

– A védőlemezek alátámasztást és stabilitást nyújtanak, ez garantálja a szép vágási eredményt – mert a hatékonyság mellett a látványos végeredmény is fontos!

– Rugós mechanizmusa megvédi a kaszát az útjába kerülő tárgyaktól, hiszen tereptárgynak ütközve a kaszát bezárja – a gép és a kertben, parkban elhelyezett díszek is biztonságban vannak!

Az Árk Garden család új tagjával immár a családi kertek mellett, cégek és ipari parkok számára is szakszerű parkgondozást vállalunk!

Tetszett, amit eddig látott?

Ne habozzon, kérjen árajánlatot még ma! Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!