tuskómarás – tiszta munka, látványos eredmény

 

Ha útban van egy fa, a kivágás még nem oldja meg a problémát, csak a tuskó és a gyökerek teljes eltávolítása. Ehhez kell a gépi tuskómarás, mert a tuskómaró nyomán csupán kevéske forgács marad végül!

Akár építkezés miatt, akár a fa elöregedése vagy betegsége miatt válik szükségessé a fa kivágása, a kivágás csak a munka fele lesz. Hiszen a földben ott marad a fa tuskója, amely akadályozni fogja az építkezést, a talaj elegyengetését és még az új csemeték telepítését is.

Persze neki lehet esni a tuskónak fejszével is, ám amellett, hogy igen sok időbe és vesződségbe fog kerülni a némileg látható eredmény elérése, még jókora felfordulást is csinálunk magunk körül. Tehát okosabb szakemberekre bízni ezt a melós feladatot, akik nem csak a felszínből kiálló tuskót tudják gyorsan kimarni, de a kiszedett tuskót is el tudják szállítani szabályosan és engedélyezett helyre. Mi speciális tuskómaró géppel érkezük a helyszínre, mert a gépi tuskómarás során kb. 20 centiméterrel a föld alá is elérünk, vagyis alaposan meg tudjuk tisztítani a talajt.

A tönk marás után pedig csupán kevés forgács marad vissza, így ez a tuskó eltávolítás leggyorsabb és legtisztább útja.

Kérje árajánlatunkat, hogy gyorsan megszabadulhasson a haladást akadályozó tuskóktól!

tuskómarás famarás fakivágás

Tetszett, amit eddig látott?

Ne habozzon, kérjen árajánlatot még ma! Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

Új mező