IPARI FŰNYÍRÁS DEBRECEN
kertgondozás Debrecen

Sok olyan feladat van a kert és park gondozás munkálatai között, melyeket gyorsabban vagy éppen hatékonyabban lehet elvégezni, ha elismerjük, hogy ehhez a nyers emberi erő már kevés lesz.

Nem szégyen ez, hanem okosság!

Bizony okosság, hiszen már az is elegendő indok lehet, ha tetemes a terület, melyen dolgozni kell. Hát még, ha a természet erőivel kell felvenni a harcot!

Egy ipari területen beláthatatlanul sok időbe telne kis fűnyíróval vagy kaszával letudni a fűnyírást, ide mindenképp az ipari fűnyírás eszközeit kell bevetni, mint a Brill fűnyírótraktor! A többfunkciós fűnyírótraktorral gyors és látványos munkát végezhetünk, egyenletes felületeket képezhetünk és rengeteg időt takaríthatunk meg!

Az árokásás sem egy könnyű délutáni gyakorlat, ezért mi itt is bevetünk egy sokoldalú csodafegyvert, az Avant 423 minirakodót, amely megkönnyíti az árkok kiásást a gázvezetékek, vízvezetékek és földkábelek lefektetéséhez, de akár az öntözőrendszer vezetékeinek elhelyezése előtti földmunkákban is hasznos segítségnek bizonyul!

A tuskómarás még az erős legényeknek is feladja a leckét, ezért mi a ’többet ésszel, mint erővel’ elv alapján szívesebben bízzuk a tuskómaróra a munka nehezét! Miért is trancsíroznánk és okoznánk felfordulást egy építkezésen vagy terület rendezésen a temérdek forgáccsal? Van ilyenkor elég feladat, amit el kell végezni és mi jobb szeretjük a tiszta munkát, ezért inkább gyorsan és hatékonyan kimarjuk a kivágott fa tönkjét, eltávolítjuk a gyökérzetet és persze el is szállítjuk a megfelelő helyre.

Az ipari sövény nyírásra szeretünk művészetként tekinteni, habár nem kevésbé melós feladat, mint az előbbiek. Egy több száz méter hosszú, vagy 2-3 méter magas sövény pont az Avant alternáló kaszának való kihívás, mert mozgékonyságával és félelmetesen éles késeivel egyenletes, precíz munkát fog prezentálni!

Minden felsorolt tennivaló elvégezhető lenne puszta emberi erővel is, ám azért vannak a fejlett gépek, hogy gyorsabb, precízebb és hatékonyabb munkát tegyenek lehetővé, melyet nem kihasználni egyszerűen bolondság volna!

Ugye?!