ipari fűnyírás

A nagyobb vállalatok és ipari parkok arculatának részét képezi az a közvetlen környezet, amelyben az alkalmazottaik nap – nap után dolgoznak, ahol az üzlettársakat, partnereket és megrendelőket fogadják. Természetesen ez nem csupán a belső enteriőrre értendő, hanem az épület külső környezetére is.

Márpedig egy ipari komplexum több száz négyzetmétertől a több ezer négyzetméterig bármekkora lehet, így a hozzá tartózó park is hasonló méretekkel rendelkezik. Ide bizony nem elegendő a fűkasza vagy a családi házak kertjeiben profi módon helytálló fűnyíró!

Az ipari méretek ipari erőt és hatékonyságot kívánnak meg, ezért az ipari fűnyíráshoz és parkgondozáshoz mi egy több funkciós Brill fűnyírótraktort vetünk be. Ez a csúcstechnikájú traktor rendkívül hatékony, gyors és akár a 7000 négyzetméteres parkokat is meghódítja! Fordulékonysága és precíz vágása révén szép, egyenletes gyepfelületet eredményez még nagyobb fűméret esetén is. Ahol pedig nem fér el a fűnyírótraktor besegítünk fűkaszálással, így az ipari fűnyírás után látványos, kellemes környezet fogadja az ipari park dolgozóit és látogatóit.

Miért nélkülözhetetlen a több funkciós fűnyírótraktor?

– mert ipari méretekben verhetetlen

– mert gyors és hatékony

– mert precíz, egyenletes gyepfelületet alakít ki

– mert számtalan funkciójával számtalan igényt elégít ki

Az Árk Garden család új tagjával immár a családi kertek mellett, cégek és ipari parkok számára is szakszerű parkgondozást vállalunk!